Bedrijvengids

Building Retail

Bedrijfsnaam:
Building Retail

Branche:
WINKEL INTERIEUR

Contactpersoon
Dhr Robin Albersen

Bedrijfsomschrijving

Building Retail is ontstaan uit de liefde voor de retail en het vak van projectmanagement. Jarenlange ervaring in het realiseren van retail voor grote en kleine opdrachtgevers, in binnen- en buitenland.

Daarnaast trajecten begeleid voor het ontwikkelen of ook doorontwikkelen van concepten, wat past er wel en niet, wat vraagt de klant en wat is de wens van de opdrachtgever.

Alles moet passen, alles moet op elkaar aansluiten en het proces moet professioneel gestuurd en gemonitord worden.

Wij letten niet alleen op het proces, wij zorgen ervoor dat het hele project #incontrol is. Kwaliteit, budget en planning zijn de belangrijkste elementen. Maar wij gaan verder, wij motiveren alle betrokkenen gedurende het gehele traject om in #teamwork samen te werken.

Als projectmanager is communicatie misschien wel het belangrijkste onderdeel, “zeg wat je doet en doe wat je zegt”, afspraak is afspraak. Onze werkwijze is gebaseerd op een goed onderling vertrouwen en op een informele manier samenwerken richting het beste eindresultaat.

Dus, waarom moeilijk doen als het met ons kan? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Producten / Diensten

LOCATIE / PAND

Building Retail kan ondersteunen in de zoektocht naar een geschikt pand. Wij werken samen met gerenommeerde partijen die hun sporen hebben verdiend in de vastgoed wereld. In overleg stellen wij een wensenlijst op en gaan hiermee aan de slag. Zodra er een locatie gevonden is dan zullen wij deze ook bouwkundig bekijken en zaken in een rapport aangeven die van belang zijn voor het huurcontract en de onderhandelingen.

Geen gedoe, volledige ontzorging en een professionele werkwijze!

 ONTWERP / DESIGN

Het blijft een vak op zich, het ontwerpen, designen en uittekenen van ruimtes, kantoren of winkels. Wij hebben samenwerkingen met grote architectenbureaus en kleine zelfstandigen, aan elke vraag kunnen wij voldoen. Vanaf het inmeten van het pand tot de meest schitterende 3D visualisaties van het ontwerp, daarnaast is ook Virtual Reality upcoming en weten wij hier onze weg in te vinden. Alles in nauwe samenwerking met elkaar, in het proces en alleen voor het beste resultaat!

 VERGUNNINGEN

Wie kent ze niet, de benodigde vergunningen voor een verbouwing, aanbrengen van reclame, constructieve aanpassingen of de milieumelding. Wij gaan geen vraag uit de weg en pakken ook dit op een persoonlijke manier op. Van het volledig uitwerken van de aanvraag, het compleet maken met tekeningen, formulieren en gegevens tot onze persoonlijke aanpak voor het contact met de gemeente. Wij zien geen beren op de weg, wij regelen wat er nodig is!

 PROJECTMANAGEMENT

Building Retail is dé specialist als het gaat om project- en procesmanagement. Of het nu gaat om een winkel, kantoor of horecagelegenheid, Building Retail zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. In het projectmanagement zijn een aantal fases waarin wij graag onze meerwaarde uitleggen:

·         Initiatief
·         Voorbereiding
·         Bouwbegeleiding
·         Oplevering

Gedurende het hele proces bewaken wij de voortgang, kwaliteit, budget en de planning. Wij signaleren, communiceren en motiveren alle betrokkenen om tot het gewenste resultaat te komen.

Aanbod voor tijdelijke huur tot 1 jaar

Ook als u een tijdelijke winkel wilt laten regelen horen wij graag van u.

Contactgegevens

Adres
Visseringlaan 22 b, 2288ER Rijswijk (ZH)

Telefoonnummer
06-48278592

E-mailadres
albersen@buildingretail.nl

Website
http://www.buildingretail.nl