Bedrijvengids

CCV Salespoint

Bedrijfsnaam:
CCV Salespoint

Branche:
KASSA SYSTEEM

Contactpersoon
Salesteam

Bedrijfsomschrijving

Over CCV

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen, via alle kanalen, offline en online, met geld of loyaliteitspunten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zodat u als ondernemer het meeste uit uw onderneming haalt.

Bij CCV bent u naast onze oplossing CCV SalesPoint ook aan het goede adres voor een (mobiele) betaalautomaat. Kijk op www.ccv.nl voor ons uitgebreide assortiment.

Tot slot kunt u met onze webshop software van CCV Shop snel en gemakkelijk uw eigen website of webshop starten. Kijk op www.ccvshop.nlvoor meer informatie en de mogelijkheden.

Producten / Diensten

Geïnteresseerd in CCV SalesPoint?

Neem dan contact met ons op via salespoint@nl.ccv.eu of vul ons formulier in zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij geven u graag meer uitleg of komen zelfs bij u langs voor een gratis demo.

U kunt ook CCV SalesPoint gratis 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Meld u aan, download de SalesPoint app in de app store (u heeft een eigen iPad nodig) en probeer hoeveel gemak de kassa app van CCV u biedt.

Contactgegevens

Adres
Westervoortsedijk 55, 6827AT Arnhem

Telefoonnummer
088 228 9933

E-mailadres
salespoint@nl.ccv.eu

Website
https://www.ccvsalespoint.nl/